Destinații Last Minute
Cele mai populare oferte last minute:

Turcia

Thailanda

Egipt

Revelion 2018 Early Booking 2018 City break Litoral Informații utile »  Despre noi »  Regimul vizelor »  Rezervarea și plata »  Termeni și condiții »  Impresii turiști   Blog   Contact

Căutare oferte

Aplică filtrele de mai jos pentru a găsi mai ușor exact ce îți dorești!

-Sortează după:

Revelion 2018 Austria

Te gandesti sa petreci revelionul 2018 in Austria? Ai mai jos lista completa de oferte de sejur in Austria, ordonata dupa cele mai noi oferte. Daca lista e prea lunga, foloseste coloana din stanga pentru a filtra ofertele revelion Austria in functie de preferintele personale.

Petrece de Revelion la ski in Austria - Iglsl! 7 nopti, demipensiune si cina de Revelion inclusa, hotel 3* de la 635 euro!

Oferta turistica: Petrece de Revelion la ski in Austria - Iglsl! 7 nopti, demipensiune si cina de Revelion inclusa, hotel 3* de la 635 euro!
  Amplasare: Situat central Magazine: 200 m Gara: Innsbruck 7 km Aeroport: Innsbruck 5 km Altitudine: 900 m Aria de schi / calea ferată montană: Patscherkofel 300 m Aria de schi fond: 500 m Staţia de schi bus: 0 m Hotelul: este situat în centru, la doar câteva minute de instalaţia de transport pe cablu. Dotări: recepţe, lobby, cameră pentru depozitarea echipamentelor de schi, lift, parcare contra cost, la aprox 500 m de hotel parcare publică gratuită. Camerele sunt...

Bon Alpina


Landul Tirol, Austria
Masă: Demipensiune,
Transport: Nu este asigurat
Perioada: 26 dec 2017 - 2 ian 2018

Petrece de Revelion la ski in Austria - Landeck/Ischgl! 7 nopti, demipensiune si cina de Revelion inclusa, hotel 3* de la 549 euro!

Oferta turistica: Petrece de Revelion la ski in Austria - Landeck/Ischgl! 7 nopti, demipensiune si cina de Revelion inclusa, hotel 3* de la 549 euro!
Localizare : in centrul statiunii Landeck, la doar 10 minute de faimoasa statiune Ischgl. Facilitati : restaurant, bar, fitness, parcare mare gratuita. Dotari : camere mari, mobilier nou, baie proprie, uscator de par, tv satelit, telefon, acces internet. Unele camere au si chicineta

Bruggner Stubn


Landul Tirol, Austria
Masă: Demipensiune,
Transport: Nu este asigurat
Perioada: 27 dec 2017 - 4 ian 2018

Petrece de Revelion la ski in Austria - Kappl/Ischgll! 7 nopti, demipensiune si cina de Revelion inclusa, hotel 3* de la 549 euro!

Oferta turistica: Petrece de Revelion la ski in Austria - Kappl/Ischgll! 7 nopti, demipensiune si cina de Revelion inclusa, hotel 3* de la 549 euro!
Localizare:Hotelul a fost extins şi renovat în anii 2006, 2007 şi 2008, pentru a oferi mai mult confort.Hotelul este situat în Kappl direct pe partie. Aveţi posibilitatea de a schia direct din fata hotelului, sau puteti lua schibusul catre partiile din Ischgl (7 km) .Hotelul dispune de 43 camere. Facilitati: receptie,lobby,lift,restaurant, bar, cafenea, lift, sauna, cabina infrarosu, solar, parcare. Dotari: camera spatioase,baie proprie,uscator de par, mobilier elegant, televizor,telefon, balcon.

Silvretta


Landul Tirol, Austria
Masă: Demipensiune,
Transport: Nu este asigurat
Perioada: 30 dec 2017 - 6 ian 2018

Petrece de Revelion la ski in Austria - Pians/Ischgl! 7 nopti, demipensiune si cina de Revelion inclusa, de la 455 euro!

Oferta turistica: Petrece de Revelion la ski in Austria - Pians/Ischgl! 7 nopti, demipensiune si cina de Revelion inclusa, de la 455 euro!
Localizare: in statiunea See, la 10 minute de Ischgl, intr-o zona linistita, aproape de padure si de statia de ski bus. Facilitati: receptie, restaurant, bar, terasa, parcare gratuita. Dotari: camere cu baie proprie, mobilier rustic, televizor,radio, balcon

Gasthof Alpenhof


Landul Tirol, Austria
Masă: Demipensiune,
Transport: Nu este asigurat
Perioada: 26 dec 2017 - 3 ian 2018

Petrece de Revelion la ski in Austria - Bischofshofen! 7 nopti, demipensiune si cina de Revelion inclusa, hotel 3* de la 549 euro!

Oferta turistica: Petrece de Revelion la ski in Austria - Bischofshofen! 7 nopti, demipensiune si cina de Revelion inclusa, hotel 3* de la 549 euro!
Localizare : in centrul statiunii Bischofshofen, gazda campionatului mondial de ski jumping, mai multe regiuni de ski fiind accesibile la numai 10-20 min de mers cu masina. De exemplu : St.Johann Im Pongau , Alpendorf cu conectiune catre Wagrain , Flachau si Hochkonig. Facilitati : restaurant mare capacitate 300 pers, bar, salon de zi. Dotari : camera cu baie proprie, uscator de par, mobilier nou, radio, telefon, tv satelit.

Alte Post


Landul Salzburg, Austria
Masă: Demipensiune,
Transport: Nu este asigurat
Perioada: 27 dec 2017 - 4 ian 2018

Petrece de Revelion la ski in Austria - Bischofshofen! 7 nopti, demipensiune si cina de Revelion inclusa,hotel 3*+ de la 609 euro!

Oferta turistica: Petrece de Revelion la ski in Austria - Bischofshofen! 7 nopti, demipensiune si cina de Revelion inclusa,hotel 3*+ de la 609 euro!
Localizare: in centrul statiunii Bischofshofen, gazda campionatului mondial de ski jumping,mai multe regiuni de ski fiind accesibile la numai 10-20 min de mers cu masina. De exemplu: St.Johann Im Pongau , Alpendorf cu conectiune catre Wagrain , Flachau si Hochkonig. Facilitati: hotel renovat 2010 cu mai multe sali de restaurant cu o capacitate totala de 300 persoane, bar, salon de zi, loc de joaca pentru copii, spatiu depozitare echipament de schi, baza wellness noua cu bio sauna, baie cu aburi,camera de relaxare, terasa, parcare.

Gasthof Schutzenhof


Landul Salzburg, Austria
Masă: Demipensiune,
Transport: Nu este asigurat
Perioada: 27 dec 2017 - 4 ian 2018

Petrece de Revelion la ski in Austria - Golling! 7 nopti, mic dejun si acces la sauna hotelului, de la 420 euro! Cina de Revelion la cerere

Oferta turistica: Petrece de Revelion la ski in Austria - Golling! 7 nopti, mic dejun si acces la sauna hotelului, de la 420 euro! Cina de Revelion la cerere
Localizare: in centrul statiunii Golling,langa restaurant si cluburi, la doar 25 km de Salzburg. Facilitati: restaurant, bar, fitness , sauna, parcare. Dotari: camere cu baie proprie, tv satelit, mobilier modern, telefon, uscator de par.

Gollingen


Landul Salzburg, Austria
Masă: Mic dejun,
Transport: Nu este asigurat
Perioada: 26 dec 2017 - 2 ian 2018

Petrece de Revelion la ski in Austria - Abtenau! 7 nopti, demipensiune si cina de Revelion inclusa de la 445 euro! Nu rata oferta!

Oferta turistica: Petrece de Revelion la ski in Austria - Abtenau! 7 nopti, demipensiune si cina de Revelion inclusa de la 445 euro! Nu rata oferta!
Pensiunea este situată în centrul localității Walchsee, cu vederi uimitoare la lac și Munții Kaiser. Amplasare: Magazine: Walchsee 200 m, Station: Kufstein 18 km, Aeroport: Munchen 120 km, Resort Altitudine: 668 m, Zona / munte schi de cale ferată: Walchsee - Tame Imparatul Kössen 3 km, Ski autobuz (următoarea oprire): în fața casei, a Kossen împăratul Tame si 10 m, Dotări: Complexul este dotat cu: recepție, internet wireless, parcare gratuită, în limita disponibilității. Camerele...

Pensiunea Sonnenhof


Walchsee, Austria
Masă: Demipensiune,
Transport: Nu este asigurat
Perioada: 30 dec 2017 - 6 ian 2018

Petrece de Revelion la ski in Austria - Abtenau! 7 nopti, mic dejun de la 250 euro! Nu rata oferta!!

Oferta turistica: Petrece de Revelion la ski in Austria - Abtenau! 7 nopti, mic dejun de la 250 euro! Nu rata oferta!!
Localizare : la 500 m de centrul statiunii Abtenau, 100 m de statia de ski bus. Facilitati : salon mic dejun, gradina, terasa,  spatiu depozitae schiuri,parcare Dotari : camere cu baie proprie, televizor, balcon

Pensiunea Kendlbacher


Landul Salzburg, Austria
Masă: Mic dejun,
Transport: Nu este asigurat
Perioada: 30 dec 2017 - 6 ian 2018

Petrece de Revelion la ski in Austria - Abtenau! 7 nopti, demipensiune si cina de Revelion inclusa, de la 668 euro! Hotel cu piscina interioara incalzita!

Oferta turistica: Petrece de Revelion la ski in Austria - Abtenau! 7 nopti, demipensiune si cina de Revelion inclusa, de la 668 euro! Hotel cu piscina interioara incalzita!
Localizare: Hotelul Gutjahr se afla intr-o zona linistita si totodata centrala a statiunii Abtenau, un orasel de vis in Lammertal, aflat la 710 metri altitudine. Camere: ofera confort de inalta calitate, fiind dotate cu mobilier din lemn masiv, baie sau dus, uscator de par, cablu TV, radio, telefon si seif. Facilitati: parcare, restaurant, centru Spa. Centru Spa: piscina interioara, sauna panoramica, fitness, solar.

Gutjahr


Landul Salzburg, Austria
Masă: Demipensiune,
Transport: Nu este asigurat
Perioada: 30 dec 2017 - 6 ian 2018

Oferte pe pagină:
1  2  


Faci economie la vacanță urmărind doar cele mai bune oferte! Garantat!