Ambre Mauritius Hotel

Belle Mare, Mauritius

4
 
Transport avion
Perioada Plecare 25 ianuarie; 08, 15, 22 martie 2022
TripAdvisor 4.5 Tripadvisor Score: 4.5
Black Friday
de la
 
2600
camera / 7 nopti

SERVICII INCLUSE

 

- cazare 7 nopti 

- masa all inclusive

- bilet avion din Budapesta

- taxe aeroport

- bagaj de mana 

- bagaj cala 23 kg/pers

- transfer aeroport-hotel-aeroport

SERVICII NEINCLUSE

 

- asigurari medicale si storno cu protectie Covid19 - optionale, recomandate 

- excursii optionale la fata locului

DESPRE HOTEL AMBRE MAURITIUS 4* (ADULTS ONLY)

 

Ambre Mauritius (adults only) este un complex pe plajă destinat exclusiv adulţilor, situat în golful protejat Palmar, cu o plajă cu nisip alb. Oferă o piscină în aer liber, un centru spa, 3 restaurante şi 2 baruri.

Camerele sunt spaţioase şi moderne. Au aer condiţionat, TV cu ecran plat şi baie privată.

Restaurantele complexului servesc preparate internaţionale şi din bucătăria specifică insulei Mauritius. Facilităţile acvatice includ snorkelling, caiac şi windsurfing. De asemenea, există un centru de fitness şi 2 terenuri de tenis cu nocturnă. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la facilităţile suplimentare şi la restaurantele unui complex situat în apropiere.

Jucătorii de golf beneficiază de taxe gratuite la terenul de golf şi de un serviciu de transfer la terenul de golf cu 18 găuri Île Aux Cerfs, situat la doar 20 de minute de mers cu maşina de complex.

Complexul se află la 1 oră de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional SSR şi de capitala Port-Louis.

 

Ora de check-in: 14:00 - 20:00

Ora de check-out: 07:00 - 12:00

DESPRE MAURITIUS

 

Insula Mauritius este una dintre cel mai spectaculoase si apreciate destinatii turistice pe plan mondial. Dupa o calatorie plictisitoare cu avionul veti avea in sfarsit ocazia de a patrunde in acest paradis aflat la capatul lumii. Insula de origine vulcanica adaposteste putin peste 1 milion de locuitori, iar cei mai multi dintre acestia vietuiesc in capitala republicii, Port Louis.

Desi aflata in emisfera sudica, la est de Madagascar, insula Mauritius are mai multe in comun din punct de vedere cultural cu spatiul european decat cu continentul negru. Doar peisajul exotic iti aminteste unde te afli iar in rest, luxul, obiectivele culturale, locuitorii si chiar limba vorbita par sa dezminta ca te-ai afla atat de departe de batranul continent.

Plajele din Mauritius se numara cu siguranta printre cele mai frumoase pe care le-ati vazut si le veti vedea vreodata. Este o adevarata incantare sa privesti contrastul dintre nisipul alb si albastrul oceanului si sa practici sporturi nautice precum: canotajul, inotul, wind-surfing si multe altele. Cele mai indragite plaje din Mauritius sunt: Grand Bay, Blue Bay, Belle Mare, Le Morne si Tamarin.

Insula detine patru parcuri naturale ce concetreaza o varietate impresionanta de specii de plante si animale exotice. Daca sunteti insa adeptii incursiunilor neobisnuite aveti posibilitatea de a face scufundari distractive in apropierea zonei de coasta.

ORAR DE ZBOR

 

 

plecare 12:15 - 07:05 +1

retur 09:10 - 23:10

 

*Orele sunt locale.

*Orarul poate suferi modificari.

*Companie aeriana Air France cu escala la Paris 1-2h.

Solicita acum!

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, termeni si conditii.