Hotel Occidental Punta Cana 5*

Avenida Espana, Punta Cana

5
 
Avion
TripAdvisor 4.0 Tripadvisor Score: 4.0
Black Friday & Last Minute
de la
 
3200
camera / 7 nopti

- cazare 10 nopti 

- masa all inclusive

- bilet avion din Budapesta

- taxe aeroport

- bagaj de mana 12 kg/pers

- transfer aeroport-hotel-aeroport

- bagaj cala 23 kg - aprox. 110 euro

- asigurari medicale si storno cu protectie Covid19 - optionale, recomandate 

- excursii optionale la fata locului

DESPRE HOTEL OCCIDENTAL PUNTA CANA 5*

 

Occidental Punta Cana este un complex all-inclusive situat pe plaja Bávaro din Playa El Cortecito.

Unitățile de cazare de la Occidental Punta Cana au minibar reaprovizionat zilnic, TV cu ecran plat, seif, precum și terasă cu vedere la piscină, la plajă sau la grădină.

Occidental Punta Cana pune la dispoziție 10 baruri care oferă băuturi tropicale, precum și 11 restaurante. Șapte dintre ele sunt à la carte și 2 servesc numai gustări. De asemenea, proprietatea are 3 piscine, un club pentru copi, terenuri de tenis, activități de zi și de noapte, facilități de sporturi acvatice precum canotaj, bodyboarding, cursuri introductive de scufundări în piscină, dar și spectacole cu orchestră live seara și discotecă.

Occidental Punta Cana se află la aproximativ 25 de minute de Aeroportul Internațional Punta Cana și la 2 ore de orașul Santo Domingo.

DESPRE PUNTA CANA

 

Punta Cana este poziționată în estul Republicii Dominicane și are ieșire la Marea Caraibelor și Oceanul Atlantic. În afară de Haiti, țara alături de care Republica Dominicană împarte Insula Hispaniola, în apropiere se mai află destinații precum Porto Rico, Jamaica, Barbados, Santa Lucia, Cuba sau Miami.

Ceea ce face ca această uimitoare insulă să fie atât de populară în rândul europenilor este, însă, clima sa tropicală, cu temperaturi de vară pe tot parcursul anului. Temperatura medie a aerului este de 30 de grade Celsius, iar cea a apei de 23 de grade Celsius. Acestea reprezintă rețeta perfectă pentru a deveni destinația ideală de vacanță.

Momentul perfect pentru o vacanță în Punta Cana este între lunile martie și iulie. Această perioadă este în afara sezonului ploios, astfel că te vei putea bucura de soare, de nisipul auriu și de apa azurie.

Litoralul insulei este protejat de lege, autoritățile asigurându-se că nicio structură artificială nu va distruge frumusețea naturii. Plajele calme, liniștite, cu briza lor tropicală caldă sunt perfecte pentru cei care iubesc soarele și sporturile de apă, care sunt extrem de diversificate în Punta Cana. Fie că este vorba despre scufundări, snorkeling, kitesurfing, kayaking, rafting sau plimbări cu ski jetul, această zonă a Republicii Dominicane are câte ceva pentru fiecare.

În afară de plajele ce par a fi desprinse din paradis, Punta Cana are o rezervă forestieră naturală de 8000 de kilometri pătrați, întreținută de Fundația Ecologică Punta Cana, și 14 kilometri de recifuri de corali protejate, ce pot fi găsite aproape de coastă. În plus, această zonă are o serie de caracteristici naturale unice, precum lagune cu apă dulce și mangrove de coastă, o adevărată încântare pentru vizitatori și pentru ecologiști.

ORAR DE ZBOR

 

18 ian Budapesta 05:50 - escala 2h Paris - 14:35 Punta Cana 18 ian

28 ian Punta Cana 17:15 - escala 2h 30min Paris - 11:25 Budapesta 29 ian

 

*Orele sunt locale.

*Orarul poate suferi modificari.

*Companie aeriana Air France cu escala la Paris 2-3h.

Solicita acum!

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, termeni si conditii.