Destinații Last Minute
Cele mai populare oferte last minute:

Turcia

Thailanda

Egipt

Revelion 2018
Cele mai populare destinații pentru revelion:

Roma Budapesta

Dubai Venetia

Austria Londra

Milano

Napoli

Viena

Early Booking 2018
Cele mai populare oferte early booking:

Turcia

Costa Brava

Mallorca

Grecia

City break Litoral Black Friday Informații utile »  Despre noi »  Regimul vizelor »  Rezervarea și plata »  Termeni și condiții »  Impresii turiști   Blog   Contact

Căutare oferte

Aplică filtrele de mai jos pentru a găsi mai ușor exact ce îți dorești!

-Sortează după:

Oferte Croaziere 2017

Oferte de croaziera in Mediterana, Fiordurile Norvegiene, capitalele nordice, Caraibe, America de Sud, Filipine, Oceanul Indian si multe alte destinatii de vis! 
De ce sa nu alegi o croaziera in 2017? Daca nu ai mai fost niciodata intr-o croaziera, acum e momentul! E o aventura de neuitat. Daca ai mai fost, inseamna ca de abia astepti sa redescoperi farmecul intinderilor nesfarsite de apa, albastrul lor infinit, linistea marii si aerul salin... Sa revezi peisajele exotice de pe tarm, sa vizitezi orasele-port de pe traseu si, deloc important, sa te relaxezi calatorind in conditiile luxoase pe care orice vas de croaziera decent ti le poate oferi.

Revelion in SUEDIA! Petrece trecerea dintre ani pe vas de croaziera pe Marea Baltica!! 5 zile cu mic dejun, hotel 4*, cina festiva de Revelion la bord, de la 735 euro!

Oferta turistica: Revelion in SUEDIA! Petrece trecerea dintre ani pe vas de croaziera pe Marea Baltica!! 5 zile cu mic dejun, hotel 4*, cina festiva de Revelion la bord,  de la 735 euro!
This modern hotel in Solna provides free Wi-Fi, as well as a sauna and meeting rooms. Only a short walk from Swedbank Arena, it offers comfortable rooms equipped with a flat-screen TV, an in-room closet and a mini bar.  The rooms are air conditioned and include heating and a desk. A shower, a hair dryer and cable/satellite channels are also provided.  Providing regional and international cuisine, Quality Hotel Friends's modern restaurant is a convenient dining option for those wishing to enjoy a meal close to their...

Quality Friends


Stockholm, Suedia
Masă: Mic dejun,
Transport: Avion (Bucuresti)
Perioada: 30 dec 2017 - 3 ian 2018


Faci economie la vacanță urmărind doar cele mai bune oferte! Garantat!