Despre TerraVista®

Povestea noastră a început în 2011, din pasiune pentru turism și din dorința de a oferi cât mai multor persoane vacanțe la superlativ! Un vis devenit realitate, pentru că de atunci, zeci de mii de turiști au apelat la serviciile noastre, crescând de la an la an, iar în prezent suntem una din cele mai mari agenții din Oradea. 

Terra Vista reprezintă o agenție de turism alcatuită din oameni motivați și pregătiți profesional, care au la bază experiență, pasiune pentru turism, cercetare și informare continuă. Alături de cei mai importanți tour operatori din lume, și prin hoteluri de renume, Agenția Terra Vista dorește să îți pună la dispoziție oferte din cele mai diversificate inedite și personalizate, astfel încât, călătoria ta să fie într-adevăr de neuitat!

 

Turiștii ne recomandă!

Fericirea turiștilor reprezintă succesul nostru! Avem bucuria de a fi recomandați, și considerăm că munca noastră este cea mai bună reclamă - aceasta nu se poate cumpăra! Ceea ce contează pentru noi este un feed-back pozitiv și siguranța revenirii turiștilor. Nu oferim sejururi "mecanice", ci dorim să ne punem noi înșine în locul turiștilor oferind sejururi personalizate, adaptate dorințelor și solicitărilor fiecăruia. Mai mult pasiunea noastră pentru turism vrem să o inspirăm tuturor clienților și partenerilor noștri.

 

Valori

Toate deciziile și acțiunile noastre sunt bazate pe valori care reprezintă esența unei relații de succes pe care dorim să o dezvoltam cu turiștii. Integritatea, excelența și responsabilitatea sunt cele mai importante pentru noi. Apoi, investim în educația continuă a consultanților noștri, iar vizitarea frecventă a destinațiilor și hotelurilor este esențială pentru vacanțe reușite. Nu în ultimul rând, munca în echipă și pasiunea pentru turism sunt definitorii.

Pe lângă valorile împărtășite, agenția colaborează cu unii din cei mai buni furnizori de servicii, lucru ce ne garantează calitate și vacanțe efectuate în siguranță.  

 

Orice hotel, orice destinație

Asigurăm o gamă largă de servicii turistice, și avem disponibilă orice ofertă de pe piața turistică. Colaborăm cu cei mai importanți furnizori de servicii, și astfel la noi nu lipsește nimic din ce ați putea găsi la o altă agenție.  

 

Vă invităm sa explorăm împreună ceea ce nu vedem în fiecare zi, de la mari metropole ale lumii, până la cele mai exotice și nepătrunse locuri ale naturii. Bunul Dumnezeu a înzestrat Pământul (Terra) cu viață, peisaje spectaculoase, locuri cu adevărat inedite. Veniți să le descoperim împreună!

 

Ioana Salajan
Ioana Salajan
Director agenție
Alexandra H
Alexandra H
Consultant turism
Sandra B
Sandra B
Consultant turism
Alexandra M
Alexandra M
Consultant turism
Raluca N
Raluca N
Consultant turism
Berni
Berni
Consultant turism
Cristina Ivan
Cristina Ivan
Contabilitate
Samuel Salajan
Samuel Salajan
Manager general

Terra Vista

Adresa: Bd. Decebal nr. 11
Nr. Reg. Com.: J05/2159/2011
CUI:RO 29477688

Licenta de turism: 337/14.12.2018
Polita de asigurare: 57300 valabila pana pe 25.11.2023
Cont Lei: RO 27 BTRL RON CRT 020 298 0401
Cont Euro: RO 74 BTRL EUR CRT 020 298 0401
Banca: BANCA TRANSILVANIA

Tel.: 0359 446 687
Tel. mobil: 0770 111 000
E-mail: contact@terravista.ro

width: 100%, height:1px
Licenta de turism
Brevet de turism
Polita asigurare