Destinații Targ de Turism Early Booking 2021 Last Minute
Cele mai populare oferte last minute:

Egipt

Turcia

Tunisia

Mallorca

Litoral Informații utile »  Despre noi »  Regimul vizelor »  Rezervarea și plata »  Contractul cu turistul »  Termeni și condiții »  Politica de confidențialitate »  Politică cookie-uri Contact

Căutare oferte

Aplică filtrele de mai jos pentru a găsi mai ușor exact ce îți dorești!

-Termeni și condiții


Termeni și condiții utilizare website Terra Vista

1. Continutul, design-ul, elementele de grafica ale Site-urilor, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si/sau catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin Terra Vista si reprezinta Continutul Site-ului. Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale prin afisare pe ecranul unui computer personal sau a unui alt dispozitiv electronic de afisare a unei pagini web si/sau prin imprimare/descarcare, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective. Orice utilizare a Continutului Site-ului de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Agentiei Terra Vista si in conditiile stabilite in mod exclusiv de catre Terra Vista. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata, facuta pe un site de internet sau in orice alta parte, a Continutului Site-ului sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal si necomercial. Terra Vista isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Cererile de utilizare a Continutului Site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa: [adresa de corespondenta a Terra Vista], sau prin e-mail la adresa contact@terravista.ro Orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor precum si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Terra Vista, ci numai raspunderea persoanelor respective.

2. Prioritate au informatiile primite in agentie sau prin corespondenta e-mail. Terra Vista nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de partenerii sai. Terra Vista va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, Terra Vista nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de catre partenerii comerciali ai Agentiei Terra Vista, precum si pentru corectitudinea si exactitatea acestor informatii. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe Terra Vista pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului. Pentru caz de forta majora, Terra Vista si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al agentiei, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe Terra Vista si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciilor site-ului Terra Vista.ro sau orice alt aspect relationat serviciilor www.terravista.ro.

3. Orice solicitare a unei oferte turistice nu va implica financiar. Orice obligatie a Utilizatorului se naste doar in momentul furnizarii unei informatii cu privire la efectuarea unei plati ca si contravaloare a unui sejur, si in urma acceptarii "Contractului cu Turistul" transmis de catre agentie, de regula pe e-mail-ul dvs (contractul va poate fi trimis in orice moment si agentia are obligatia sa va raspunda la intrebarile legate de clauzele din contract). Orice fals, informatie falsa sau eronata cu privire la o plata efectuata, sau un document ce atesta o plata, se pedepsesc conform legii romane in vigoare.

4. Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale Terra Vista, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Oradea.

5. Colectarea de informații din navigarea dvs. pe site, și utilizarea acestora

Terra Vista colectează informații de la mai multe puncte diferite pe site în scopul de a servi mai bine nevoilor clienților și vizitatorilor. Pentru fiecare vizitator al paginilor noastre web serverul nostru de web, în mod automat, recunoaște și colectează doar adresa IP si informații agregate asupra paginilor vizitate. Pot fi colectate si informațiile oferite voluntar de vizitatori cum ar fi: informațiile rezultate in urma completarii unor chestionare sau adresa de e-mail obtinuta cu permisiune pentru abonarea la alerte e-mail, newslettere și e-mailuri promoționale.

Informațiile pe care le colectăm sunt utilizate pentru a crea profiluri demografice ale abonaților noștri, ale clienților și ale vizitatorilor din site astfel încât să putem îmbunătăți conținutul site-ul nostru si sa putem comunica prin e-mail relevant. Nicio informație nu este partajata cu un terț sau cu alte organizații în scopuri comerciale sau in alte scopuri.


Condiții de plată online cu cardul:

Sistemul nostru de plată online cu cardul este unul sigur, simplu și rapid!

Folosirea lui implică acceptarea și citirea cu atenție a condițiilor exprimate mai jos!

Plata pentru serviciile turistice, conform ofertei primite din agenție și agreate de dvs, se poate efectua online, cu cardul de credit/debit, în lei, conform acestor Termeni si Conditii și cu acceptarea condițiilor prezente în contractul cu turistul.

Terra Vista acceptă urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metodă de plata card-ul bancar de credit/debit, comanda dumneavoastră va fi preluată și procesată imediat de către agenție.

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactiile cu cardul.

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, Terra Vista folosește o platformă securizată furnizată de ING Bank N.V, Sucursala București.


Dacă optați pentru acestă modalitate de plata, veti urma trei pași importanți.

- La primul pas veți putea vizualiza detaliile rezervării pe care doriti să o efectuați și pentru care vi s-a trimis link-ul de plată (pe care ați discutat-o și ați agreeat-o în prealabil cu unul dintre agenții nostri de turism), si va trebui să introduceti datele dvs. personale necesare rezervării și călătoriei, precum și a persoanelor însoțitoare.

- La al doilea pas, este necesar să reverificați datele introduse de dvs. la pasul 1 și apoi veți fi redirecționat la pagina de plată unde completați un formular cu datele despre cardul cu care doriți să efectuati plata. Efectuarea unei plăti confirmă acceptarea de catre dvs. a tuturor termenilor și condițiilor prezentate pe site, precum și a contractului cu turistul. Efectuarea plătii de către dvs. constituie o semnare electronică a acestui contract. Orice solicitare de anulare a unei plăți efectuate se supune strict condițiilor existente în contractul cu turistul acceptat în momentul efectuarii plății.

- La al treilea pas, dacă tranzacția prin card a fost reusită, ecranul dvs. vă confirma acest fapt sub forma unei confirmări de plată ce va oferi informațiile relevante ale comandei dvs, confirmare pe care o veți putea printa sau salva în format electronic. Veți putea descărca de asemenea contractul încheiat automat de dvs.


Responsabilitatea privind corectitudinea şi acurateţea datelor pasagerilor, a persoanelor însoțitoare, a datelor de contact, cărţilor de credit sau a datelor de facturare utilizate în efectuarea unei rezervări vă revin în totalitate, compania neputând fi trasă la răspundere în cazul în care utilizatorului sistemului de plată i se aduce un prejudiciu ca urmare a nerespectării acestei prevederi.

De asemenea, vă obligați să utilizați instrumentul de plata electronică ( cardul) în conformitate cu prevederile contractuale și cu cele legale.

In plus, pentru a minimiza efectele încercării de fraudare a cărtii dvs. de credit, înainte de a emite documentele de călătorie, ne rezervăm dreptul de a efectua verificări aleatorii, de a cere dovada adresei dvs. sau a cărții de indentificare sau un extras de cont recent.

Când utilizați acest sistem se va cere să introduceți anumite informaţii personale, indispensabile pentru confirmarea rezervării şi pentru emiterea corectă a biletelor. La fiecare rezervare, Terra Vista va trebui să trimită către sistemele de rezervări ale liniilor aeriene, care operează zborurile alese de dvs, informaţii despre: nume, prenume, sex şi, în cazul copiilor, adolescenţilor şi persoanelor în vârstă, date despre vârsta acestora precum şi data naşterii. Prin urmare, furnizând aceste date, va explimați acordul ca datele să fie transmise furnizorilor, în vederea facilitării procesului de rezervare şi a oferirii de asistenţă post-vânzare. Terra Vista deţine autorizarea de prelucrare a datelor cu caracter personal nr. 27416, în conformitate cu legea nr.677/2001, modificată şi completată.

Orice plată efectuată prin acest procedeu, va lua forma unei pre-autorizări. Suma tranzacționată este blocată imediat, iar Terra Vista obține un cod de autorizare prin care se poate realiza debitarea finală după reverificarea locurilor la cazare, a biletelor de avion sau după primirea confirmării existenței locurilor pentru sejur de la partenerii agenției, după caz. După confirmare, suma blocată prin pre-autorizare, va fi automat retrasă de pe card în vederea cumpărării pachetului de vacantă solicitat de client. S-a ales de către Terra Vista acest procedeu pentru mai multă siguranță și pentru o dublă verificare a disponibilității serviciilor dorite de turist. În cazul în care o tranzacție pentru care agenția a obtinuț autorizarea nu se mai finalizează, din lipsă de disponibilitate a locurilor sau neconfirmare de la partener, în termen de maxim 48 de ore de la aflarea acestui fapt, Terra Vista va lua toate măsurile pentru anularea acesteia. Timpul de deblocare efectivă a sumei reținute de pe cardul dvs. depinde ulterior exclusiv de banca emitentă a cardului dvs, și poate să se ridice până la 14 zile calendaristice. De asemenea, în cazul unor astfel de situații de neconfirmare a rezervării, de lipsa de disponibilitate, sau oricare alta situatie similara, dacă turistul dorește, agenția va sta la dispoziția acestuia și va încerca să găsească alternativele cele mai bune de sejur. Cu acordul turistul, sejurul va putea fi modificat iar noul contract se va trimite pe email pentru a fi acceptat si semnat, iar ulterioir trimis agentiei. Ca urmare a acestei situatii, suma debitata va putea fi modificata in functie de caz: daca valoarea noului sejur este mai mica decat suma pre-autorizata, agentia va face completarea pe noua valoare mai mica. Daca noua valoare contractuala este mai mare, se va reversa integral pre-autorizarea si se va transmite un nou email cu detaliile noii oferte si cu un nou link pentru plata.

De asemenea, introducerea incorectă sau incompletă a detaliilor cardului bancar (numărul cardului, data expirării, codul CVV/CVC sau numele titularului) precum şi orice alte restricţii (fonduri insuficiente, depăţirea plafonului de plăţi zilnic/saptamanal/lunar, blocarea cardului, restricţionarea la folosirea acestuia numai în interiorul tării etc.) va duce la neautorizarea tranzactiei dvs. de către ING Bank. În această situaţie, Terra Vista nu va putea fi trasă la răspundere pentru neconfirmarea rezervării în timp util şi pentru eventualele modificări de cost ce derivă din aceasta.

În unele cazuri vă informăm că pentru a proteja un comerciant, împotriva riscurilor de fraudă, ING Bank poate să refuze autorizarea unei tranzacții efectuată de dvs. în baza unor reguli de prevenire a fraudei ce au la bază politicile sale interne și recomandările organizațiilor de carduri.


Factura aferentă plății cu cardul online.

Terra Vista va elibera, pentru fiecare rezervare, o factură fiscală, folosind datele de facturare oferite de către dvs. În cazul în care nu specificați date de facturare separate, Terra Vista va emite factura pe numele dvs.

Tranzacțiile cu cardul se efectuează în lei iar factura fiscală se emite prin urmare exclusiv în lei, indiferent de moneda în care a fost emis cardul folosit de către plătitor. Compania nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru eventualele diferenţe ce pot apărea între suma facturată și suma retrasă de pe cardul ce folosește altă monedă decât lei, deoarece cursul de schimb valutar folosit și/sau comisioanele aferente se datorează sistemului bancar.

Pe site-ul nostru TerraVista.ro, tarifele pentru sejururile externe sunt exprimate în euro. Atunci când turistul optează pentru plata în lei, și implicit atunci când folosește acest sistem de plată online în lei, calculul pentru suma de plată ce o achitați, pentru orice sejur efectuat în afara granițelor tării, este efectuat la cursul de vanzare spot comunicat de Banca Transilvania S.A. in ziua emiterii facturii, conform art. 290, alin 2, Cod Fiscal.

Factura se trimite prin e-mail, la adresa de e-mail oferită de dvs, în termen de maxim 7 zile lucrătoare de la data efectuării rezervării. Conform legilor în vigoare, factura se consideră original fără semnătura şi ştampila companiei. Totuşi, în cazul în care se doreşte acest lucru, Terra Vista poate trimite prin curierat sau poștă un exemplar.


Dispoziţii finale

Terra Vista îşi rezervă dreptul de a anula în unele cazuri plata unui turist şi a renunţa la contract, restituind plăţile efectuate (dacă există), fără a justifica o astfel de acţiune.

Terra Vista îşi rezervă dreptul de a modifica unilateral Termenii şi condiţiile. Clientul are obligaţia de a citi Termenii şi condiţiile înainte de efectuarea rezervării iar prin acceptarea lor este legat de dispoziţiile valabile la data efectuării rezervării.

În cazul în care anumite aspecte nu sunt reglementate în prezentul Statut, acestea sunt supuse Codului Civil şi legilor române în vigoare.

Agenția Terra Vista declară că:

- are capacitatea juridică deplină să își exercite drepturile și să îndeplinească obligațiile cuprinse în contractul cu turistul precum și în termenii și conditiile de utilizare prezentați pe TerraVista.ro

- deține drepturile de proprietate asupra domeniului de internet și a mărcii înregistrate "Terra Vista".

- deține toate calificările și autorizările necesare prevăzute de legea în vigoare pentru desfășurarea activității de tur-operator.

Limba de publicare a tuturor informațiilor de pe site, inclusiv a termenilor și condițiilor, contactul cu turistul, este limba română.

Emiterea unei rezervări de sejur sau cazare, efectuarea de schimbări de dată a biletelor de avion, anulări de bilete de avion sau vouchere, eliberarea voucher-elor pentru hoteluri, pentru închirieri de mașini, a asigurărilor de călătorie, asigurarea de suport telefonic și orice alte acțiuni ce necesită intervenție umană se va face în timpul programului de lucru publicat pe site-ul agenției.


Newsletter - politică și procedură dezabonare

Terra Vista nu va folosi, vinde sau inchiria oricare date furnizate de client sau abonat la newsletter unei terțe părți și se angajează să păstreze confidențialitatea deplină a acestor date.

Orice e-mail primit din partea Agentiei Terra Vista este insotit de un disclaimer similar cu cel de mai jos și conține instrucțiuni simple pentru dezabonare:

"Pentru ca intelegem si apreciem intimitatea D-voastra ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs. iar daca doriti sa nu mai primiti mesaje publicitare in viitor sau articole de interes in productia publicitara va rugam sa dati click pe linkul de dezabonare aflat mai jos, sau sa trimiteti un mesaj cu subiectul DEZABONARE la adresa contact@terravista.ro. Va multumim anticipat pentru intelegere!"

"In conformitate cu legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat SPAM, deoarece:
- contine datele necesare de identificare;
- acceptarea de primire a ofertei nu va implica financiar
- adresa d-voastra de e-mail a fost gasita fie pe un site public, fie intr-un ghid de afaceri, fie in adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor intalniri de afaceri;
- acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de serviciile companiei noastre si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi si mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi"


Contractul cu turistul

Orice rezervare se face in baza unui contract special conceput pentru a proteja ambele parti. Contractul este transmis de catre agentie in cazul fiecarei rezervari si turistul are obligatia de a-l citi, de a pune intrebari cu privile la eventuale neclaritati si ulterior de a semna si retrimite contractul agentiei.

Click aici pentru a vedea un draft general de contract cu turistul.


Accepta Pentru a imbunatati experienta de vizitare a site-ului si a crea reclame relevante pentru vizitatorii nostri, acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor. Aflati mai multe