Destinații Black Friday Early Booking 2020 Last Minute
Cele mai populare oferte last minute:

Egipt

Turcia

Tunisia

Mallorca

Revelion 2020
Cele mai populare destinații pentru revelion:

Roma

Venetia

Austria

Londra

Milano

Viena

Litoral Informații utile »  Despre noi »  Regimul vizelor »  Rezervarea și plata »  Termeni și condiții »  Politica de confidențialitate »  Politică cookie-uri »  Impresii turiști   Blog   Contact

Căutare oferte

Aplică filtrele de mai jos pentru a găsi mai ușor exact ce îți dorești!

-Sortează după:

Oferte last minute 2019

Selecția celor mai bune oferte last minute, cele mai mari reduceri pentru destinații de top! 
Orice agentie de turism trebuie sa aiba cateva oferte last minute avantajoase in portofoliu, insa pe TerraVista.ro vei gasi cu zecile, chiar sutele, mai ales pentru destinatii precum Egipt, Turcia, Spania, Bulgaria, Grecia sau chiar destinatii exotice in 2019. Ofertele last minute sunt atat de avantajoase deoarece tur-operatorii, liniile aeriere si hotelurile aplica discounturi considerabile pentru a-si acoperi locurile ramase libere. 

Cel mai bun mod de a rezerva o vacanță în plin sezon este în mod cert prin oferte last minute. Acestea de regulă le vei găsi de la aproximativ o lună și până chiar cu numai câteva zile înainte de plecarea în vacanță! 

De ce sunt ofertele last minute atât de renumite?  Deoarece toate companiile aeriene, hotelurile și agențiile, promovează astfel de pachete pe un considerent cât se poate de realist. Locurile rămase libere înseamnă pierderi, iar pentru ocuparea acestora, se aplică reduceri și se crează pachete extrem de atractive de cele mai multe ori!
Aceste reduceri last minute pot ajunge chiar și la 40 - 50% din valoarea inițială a pachetului și rivalizează cu reducerile de early booking. 
Ai putea deveni astfel puțin sceptic privind oferte early booking, considerând faptul că ai achitat în avans cu luni înainte de sejur un dezavantaj, dar adevărul este că, lăsarea pe ultimul moment cu vacanța, implică un oarecare risc, poate mic: riscul de a nu găsi o reducere considerabilă chiar la unitatea de cazare dorită de tine, sau deloc, epuizarea rapidă a locurilor cu reduceri mari și practic, că va trebui să alegi din ce este disponibil, nu exact ceea ce dorești tu.
Atunci când dorești sa pleci în vacanță printr-o vacanță last minute avantajoasă, trebuie să urmărești constant ofertele disponibile. În multe rânduri, acestea se epuizează în din prima zi de la lansarea lor. Vă invităm așadar să urmăriți și retelele noastre de socializare în acest sens, deoarece agenția noastră este renumită pentru ofertele last minute atractive și pe care încercăm să vi le aducem în atenție incusiv în acest mod.

Cele mai renumite destinații last minute sunt evident cele mai populare, precum Grecia, Turcia, Egipt, sau unele destinații exotice. Datorită turismului foarte dezvoltat din aceste zone și a numeroaselor unități de cazare ce duc la o concurență ridicată, aici este cel mai probabil să rămână locuri libere ce aduc cu sine marile reduceri last minute!

Wow super vacanta in Thailanda cu zbor din Cluj de la 975 euro! Cazare 7 nopti, hotel Deevana 4* in Patong!

Oferta turistica: Wow super vacanta in Thailanda cu zbor din Cluj de la 975 euro! Cazare 7 nopti, hotel Deevana 4* in Patong!
Get the best of both worlds at Deevana Patong Resort & Spa. Located at the center of all action in Phuket's the most popular destination. The resort is just minute away from Famous Bangla Road Nightlife, Jungeylon shopping and entertainment center and of course the wonderful golden sands of the glorious Patong beach.  

Deevana Patong


Phuket, Thailanda
Masă: Mic dejun,
Transport: Avion (Cluj-Napoca)
Perioada: 18 Nov 2019 - 25 Nov 2019
Last Minute

Oferta Last Minute in Hurghada, Egipt! Cazare 7 nopti cu masa all inclusive, zbor din Bucuresti, la hotel Grand Hotel Hurghada, 4*!

Oferta turistica: Oferta Last Minute in Hurghada, Egipt! Cazare 7 nopti cu masa all inclusive, zbor din Bucuresti, la hotel Grand Hotel Hurghada, 4*!
The Grand Hotel is a firm favorite among customers with its lively ambience and range of entertainment. But when you just want to sit back and relax, the private beach and gardens – reached by walkways, provide the opportunity to escape for a moment of solitude and relaxation. The hotel, situated directly on its own private beach, is located around 10 km from the centre of Hurghada, which guests can reach via a free daily bus service.

Grand Hotel Hurghada


Hurghada, Egipt
Masă: All inclusive,
Transport: Avion (Bucuresti)
Perioada: 19 Nov 2019 - 26 Nov 2019
Last Minute

Ultra Last Minute in destinatia cea mai dorita de turisti! Petrece un sejur in Hurghada, Egipt! Cazare 7 nopti cu masa all inclusive, zbor din Cluj-Napoca, la hotel nou, apreciat si recomandat de turisti The Grand Palace - Adults Only, 5*!

Oferta turistica: Ultra Last Minute in destinatia cea mai dorita de turisti! Petrece un sejur in Hurghada, Egipt! Cazare 7 nopti cu masa all inclusive, zbor din Cluj-Napoca, la hotel nou, apreciat si recomandat de turisti The Grand Palace - Adults Only, 5*!
Cel mai nou membru al lantului Red Sea Hotels, deschis in 2019, Grand Palace este un hotel exclusivist de cinci stele, destinat adultilor. Se afla la 10 km de centrul din Hurghada, la 5 km de aeroport, in vecinatatea Grand Marina 5* (hotel nou) si Grand Hotel 4*. Grand Palace este un hotel lux, cu servicii de inalta clasa, fiind alegerea ideala pentru o vacanta relaxanta. Este alcatuit din mai multe corpuri, cladirea principala gazduieste receptia, lobby-ul, lobby barul, restaurantul principal si un restaurant a la carte. Clientii hotelului...

The Grand Palace - Adults Only


Hurghada, Egipt
Masă: All inclusive,
Transport: Avion (Cluj-Napoca)
Perioada: 19 Nov 2019 - 26 Nov 2019
Last Minute

Ultra Last Minute in destinatia cea mai dorita de turisti! Petrece un sejur in Makadi Bay, Egipt! Cazare 7 nopti cu masa all inclusive, zbor din Cluj-Napoca, la hotel apreciat si recomandat de turisti Sunwing Waterworld Makadi, 5*!

Oferta turistica: Ultra Last Minute in destinatia cea mai dorita de turisti! Petrece un sejur in Makadi Bay, Egipt! Cazare 7 nopti cu masa all inclusive, zbor din Cluj-Napoca, la hotel apreciat si recomandat de turisti Sunwing Waterworld Makadi, 5*!
Cel mai nou hotel din lantul RED Sea Hotels, Sunwing Waterworld Makadi Hotel oferă o locație pe malul mării, cu vederi impresionante Makadi Bay. Există o plajă de nisip de coral (încălțăminte de plajă recomandat) cu pante ușor spre un recif de corali frumos. Echipament snorkelling pot fi împrumutate gratuit. Hotelul este invecinat cu Makadi Spa Hotel, Makadi Palace Hotel Grand Makadi hotel de o promenadă care se întinde de-a lungul țărmului. Oaspeții se pot bucura de o selecție suplimentară de baruri, restaurante și...

Sunwing Waterworld Makadi


Hurghada, Egipt
Masă: All inclusive,
Transport: Avion (Cluj-Napoca)
Perioada: 19 Nov 2019 - 26 Nov 2019
Last Minute

Super oferta Ultra Last Minute in Egipt! Cazare 7 nopti cu masa all inclusive, zbor din Cluj-Napoca, la hotel recomandat de turisti The Grand Makadi, 5*!

Oferta turistica: Super oferta Ultra Last Minute in Egipt! Cazare 7 nopti cu masa all inclusive, zbor din Cluj-Napoca, la hotel recomandat de turisti The Grand Makadi, 5*!
Experimenteaza tradiția acestui hotel de lux, concepute individual, alături de confortul și dotările moderne oferite. O oaza de relaxare, împrejurimile pașnice sunt rafinat în timp ce plaja de corali si revigorant turcoaz mare se află ademenitor de piscină amenajată. Pe o plajă retrasă de corali, nealterate aproximativ 30 km sud de Hurghada. Datorită plaja Coral natural, este recomandat încălțăminte. Există un serviciu zilnic de transfer cu autobuzul de mai multe ori pe zi, cu titlu gratuit, la Grand Mall din Hurghada....

The Grand Makadi


Hurghada, Egipt
Masă: All inclusive,
Transport: Avion (Cluj-Napoca)
Perioada: 19 Nov 2019 - 26 Nov 2019
Last Minute

Profita de Ultra Last Minute in Egipt cu zbor din Cluj! Cazare 7 nopti cu masa all inclusive la hotel recomandat de turisti Siva Grand Beach, 4+*!

Oferta turistica: Profita de Ultra Last Minute in Egipt cu zbor din Cluj! Cazare 7 nopti cu masa all inclusive la hotel recomandat de turisti Siva Grand Beach, 4+*!
Ideal pentru familiile cu copii mici, Grand Beach Siva oferă o gamă largă de facilități, și se bucură de una dintre cele mai bune locatii din Hurghada. Situat chiar pe o plajă privată ușor înclinată, acesta are vedere la apele cristaline ale Mării Roșii și este aproape de satul de pescari original - o zonă cunoscută sub numele de "Micul Cairo" pentru,-bazar ca simt ei vibrant.

Siva Grand Beach


Hurghada, Egipt
Masă: All inclusive,
Transport: Avion (Cluj-Napoca)
Perioada: 19 Nov 2019 - 26 Nov 2019
Last Minute

Profita de Ultra Last Minute in Egipt cu zbor din Cluj! Cazare 7 nopti cu masa all inclusive la hotel recomandat de turisti The Grand Resort, 5*!

Oferta turistica: Profita de Ultra Last Minute in Egipt cu zbor din Cluj! Cazare 7 nopti cu masa all inclusive la hotel recomandat de turisti The Grand Resort, 5*!
Acest frumos hotel în stil arabesc a fost făcut pe o scară mare - de la camerele spațioase și elegante la terasa impresionanta care înconjoară trei piscine cu formă liberă.O atenție specială a fost acordată fiecare caracteristică în parte pentru a adăuga la o setare care radiaza de lux de cinci stele. Situat la 150 de metri plajă. Complexul este situat la aproximativ 10 km de centrul orașului Hurghada, pe care oaspeții pot ajunge cu ușurință prin intermediul zilnic un transfer gratuit cu autobuzul.

The Grand Resort


Hurghada, Egipt
Masă: All inclusive,
Transport: Avion (Cluj-Napoca)
Perioada: 19 Nov 2019 - 26 Nov 2019
Last Minute

Profita de Ultra Last Minute in Egipt cu zbor din Cluj! Cazare 7 nopti cu masa all inclusive la hotel recomandat de turisti The Grand Hotel, 4*!

Oferta turistica: Profita de Ultra Last Minute in Egipt cu zbor din Cluj! Cazare 7 nopti cu masa all inclusive la hotel recomandat de turisti The Grand Hotel, 4*!
Hotelul se situează într-un imens parc de toată frumusețea, dispune de ștrand propriu. În hotelul preferat de cei care doresc mai multă liniște dotările asigură o recreere perfectă. Centrul Hurghadei se găsește la cca 10 km, se asigură transfer gratuit. Cele 549 camere sunt dispuse in cladirea centrala si unele secundare de 2-3 etaje.  În lobby-ul spațios de la intrare se găsește recepția, 2 restaurante de tip bufet, un restaurant a la carte, magazine de suveniruri, sală de antrenamente și 2 baruri. Pe ștrandul...

The Grand Hotel


Hurghada, Egipt
Masă: All inclusive,
Transport: Avion (Cluj-Napoca)
Perioada: 19 Nov 2019 - 26 Nov 2019
Last Minute

Petrece vacanta de iarna la mare in Egipt! Cazare 7 nopti cu masa all inclusive, zbor din Bucuresti, la hotel The Grand Makadi, 5*!

Oferta turistica: Petrece vacanta de iarna la mare in Egipt! Cazare 7 nopti cu masa all inclusive, zbor din Bucuresti, la hotel The Grand Makadi, 5*!
Experimenteaza tradiția acestui hotel de lux, concepute individual, alături de confortul și dotările moderne oferite. O oaza de relaxare, împrejurimile pașnice sunt rafinat în timp ce plaja de corali si revigorant turcoaz mare se află ademenitor de piscină amenajată. Pe o plajă retrasă de corali, nealterate aproximativ 30 km sud de Hurghada. Datorită plaja Coral natural, este recomandat încălțăminte. Există un serviciu zilnic de transfer cu autobuzul de mai multe ori pe zi, cu titlu gratuit, la Grand Mall din Hurghada....

The Grand Makadi


Hurghada, Egipt
Masă: All inclusive,
Transport: Avion (Bucuresti)
Perioada: 16 Nov 2019 - 21 Dec 2019
Last Minute

Oferta la mare in decembrie la cel mai bun tarif, in Egipt! Cazare 7 nopti cu masa all inclusive, zbor din Bucuresti, la hotel The Grand Resort, 5*!

Oferta turistica: Oferta la mare in decembrie la cel mai bun tarif, in Egipt! Cazare 7 nopti cu masa all inclusive, zbor din Bucuresti, la hotel The Grand Resort, 5*!
Acest frumos hotel în stil arabesc a fost făcut pe o scară mare - de la camerele spațioase și elegante la terasa impresionanta care înconjoară trei piscine cu formă liberă.O atenție specială a fost acordată fiecare caracteristică în parte pentru a adăuga la o setare care radiaza de lux de cinci stele. Situat la 150 de metri plajă. Complexul este situat la aproximativ 10 km de centrul orașului Hurghada, pe care oaspeții pot ajunge cu ușurință prin intermediul zilnic un transfer gratuit cu autobuzul.

The Grand Resort


Hurghada, Egipt
Masă: All inclusive,
Transport: Avion (Bucuresti)
Perioada: 2 Nov 2019 - 21 Dec 2019
Last Minute

Oferte pe pagină:
  1  2  3  4  5  6  


Pentru a imbunatati experienta de vizitare a site-ului si a crea reclame relevante pentru vizitatorii nostri, acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor. Aflati mai multe