Destinații Last Minute
Cele mai populare oferte last minute:

Turcia

Egipt

Costa Brava

Tenerife

Litoral Informații utile »  Despre noi »  Regimul vizelor »  Rezervarea și plata »  Termeni și condiții »  Politica de confidențialitate »  Impresii turiști   Blog   Contact

Oferta PARIS!!! Hotel Abrial 3*


Din păcate tariful sau perioada acestei oferte s-ar putea să nu mai fie valabile.
Puteți vedea mai jos alte perioade disponibile sau vă invităm să ne solicitați o ofertă personalizată!


Abrial

Paris, Franta

3 nopți (4 zile)
23 nov 2017 - 26 nov 2017
Fără masă
Avion (Cluj-Napoca)

Toate taxele incluse

(+4) 0747 919 951  orange
(+4) 0725 437 444  vodafone
(+4) 0359 446 687  rds
contact@terravista.ro
Program: Lu-Vi 9-18, Sâ 9-13

Cerere ofertă

« Renunțăcazare 3 nopti
bilet avion din Cluj (la cerere plecari din Bucuresti, Timisoara, Budapesta - tarife/date diferite)
taxe aeroport
bagaj mana 10 kg/persoana
check-in online
bagaj cala - optional aprox. 50-70 euro/dus intors
asigurari medicale si storno - optionale, recomandate
taxa de oras si alte cheltuieli personale

Cu un stil lux, acest hotel de trei stele este situat în Paris. Mai multe tipuri de dotări sunt disponibile, cu precădere Bar, Recepţie 24/24h, Ziare, Camere nefumători, Spălătorie, Televizor, Televiziune prin satelit.Acest hotel este situat în Paris în partea de nord-vest a oraşului, la numai 6 minute cu maşina de centru.Sacré-Coeur, Arc de Triomphe, reprezintă unele din momunentele pe care le puteţi vizita şi care se află în apropierea hotelului.Acest hotel face parte din lanţul de hoteluri HA.Acest hotel vă pune la dispoziţie internet de mare viteză.Acest hotel vă oferă un serviciu unic: grădină.Cu maşina, aeroportul Orly se află la aproximativ 38 minute de hotel (19 kilometri ).Acest hotel a primit de la alţi turişti nota 2 din 5.

Tarifele sunt valabile in momentul postarii ofertei, acestea pot suferi modificari in functie de disponibilitatea locurilor la cazare si la biletele de avion.

Dorim sa va aducem la cunostiinta ca disponibilitatea locurilor se poate modifica de la o zi la alta, de aceea este in avantajul dumneavoastra sa luati o hotarare cat mai curand posibil.

Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile de pe site si informatiile primite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Pentru alte perioade si hoteluri disponibile va rugam contactati agentia!

Această ofertă turistică pentru Paris, Franta este limitată de numărul de locuri disponibile și de perioada în care te poți înscrie. Citește cu atenție toate detaliile acestei oferte - de la perioada excursiei, la servicii incluse și neincluse în preț - pentru a ști ce cuprinde și ce presupune acest sejur. Daca te-ai decis sau dorești informații suplimentare, clic pe butonul „Cerere ofertă” și completează formularul.

Îți urăm un sejur de vis în Paris!