Destinații Last Minute
Cele mai populare oferte last minute:

Turcia

Thailanda

Egipt

Early Booking 2018 City break Litoral Informații utile »  Despre noi »  Regimul vizelor »  Rezervarea și plata »  Termeni și condiții »  Impresii turiști   Blog   Contact

Oferta Cuba all inclusive! Cazare 7 nopti cu zbor din Bucuresti la 1050 euro! Taxe incluse! Recomandare!


Din păcate tariful sau perioada acestei oferte s-ar putea să nu mai fie valabile.
Puteți vedea mai jos alte perioade disponibile sau vă invităm să ne solicitați o ofertă personalizată!


Iberostar Bella Vista

Varadero, Cuba

7 nopți (8 zile)
20 sep 2017 - 27 sep 2017
All inclusive
Avion (Bucuresti)

Toate taxele incluse

(+4) 0747 919 951  orange
(+4) 0725 437 444  vodafone
(+4) 0359 446 687  rds
contact@terravista.ro
Program: Lu-Vi 9-18, Sâ 9-13

Cerere ofertă

« Renunțăcazare 7 nopti camera dubla
masa all inclusive
bilet avion BUCURESTI
taxa aeroport
bagaj de mana 
bagaj cala 20 kg dus intors
transfer aeroport hotel aeroport 
asistenta turistica lb germana/engleza
taxa de viza -  aprox. 26-30 euro/pers - se achita la agentie si se obtine cartela de turist pe baza careia se intra in tara
taxa de iesire din tara - 25 CUC, doar Cash (nu se accepta Eur sau $)         
asigurari medicale - optionale, recomandate - 55 lei/pers
alte cheltuieli personale
The IBEROSTAR Bella Vista hotel is the right choice for those in search of paradise. A luxury resort on the beachfront of Varadero, perfect for families and couples who know how to choose the best. Always. Welcome to the place where you play the lead in thousands of dream adventures!
 Unwind in made-to-measure rooms and suites. Family Rooms, Adults Only rooms, rooms with sea views, and many more. All are full of features and offer spacious, bright, well-equipped spaces.
Choose an all inclusive holiday in Varadero and take full advantage of the best gastronomy, premium brand drinks and activities to please everyone.
Tarifele sunt valabile in momentul postarii ofertei, acestea pot suferi modificari in functie de disponibilitatea locurilor la cazare si la biletele de avion.

Dorim sa va aducem la cunostiinta ca disponibilitatea locurilor se poate modifica de la o zi la alta, de aceea este in avantajul dumneavoastra sa luati o hotarare cat mai curand posibil.

Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile de pe site si informatiile primite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Pentru alte perioade si hoteluri disponibile va rugam contactati agentia!

Această ofertă turistică pentru Varadero, Cuba este limitată de numărul de locuri disponibile și de perioada în care te poți înscrie. Citește cu atenție toate detaliile acestei oferte - de la perioada excursiei, la servicii incluse și neincluse în preț - pentru a ști ce cuprinde și ce presupune acest sejur. Daca te-ai decis sau dorești informații suplimentare, clic pe butonul „Cerere ofertă” și completează formularul.

Îți urăm un sejur de vis în Varadero!

Faci economie la vacanță urmărind doar cele mai bune oferte! Garantat!