Destinații Last Minute
Cele mai populare oferte last minute:

Turcia

Egipt

Costa Brava

Tenerife

Litoral Informații utile »  Despre noi »  Regimul vizelor »  Rezervarea și plata »  Termeni și condiții »  Politica de confidențialitate »  Impresii turiști   Blog   Contact

Piata de Craciun MILANO cu zbor din Oradea, 3 nopti + mic dejun la hotel foarte apreciat de turisti!


Din păcate tariful sau perioada acestei oferte s-ar putea să nu mai fie valabile.
Puteți vedea mai jos alte perioade disponibile sau vă invităm să ne solicitați o ofertă personalizată!


Best Western Hotel Mirage

Milano, Italia

3 nopți (4 zile)
13 dec 2017 - 16 dec 2017
Mic dejun
Avion (Oradea)

Toate taxele incluse

(+4) 0747 919 951  orange
(+4) 0725 437 444  vodafone
(+4) 0359 446 687  rds
contact@terravista.ro
Program: Lu-Vi 9-18, Sâ 9-13

Cerere ofertă

« Renunțăcazare 3 nopti
masa mic dejun
bilet avion din Oradea (la cerere plecari din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Craiova, Iasi, Suceava, Sibiu - tarife/date diferite)
taxe aeroport
taxa loc preferential in avion
bagaj mana 10 kg
check-in online
bagaj cala -  optional
asigurari medicale si storno - optionale, recomandate
transfer aeroport-hotel-aeroport - cu mijl. de transport in comun
alte cheltuieli personale
Best Western Hotel Mirage was acquired by Paletti family and restructured to meet the needs of business and leisure customers; further restyling was done over the years until 2013, when our 4-star hotel in Milan became part of the Best Western hotel chain.

Best Western Hotel Mirage is inspired by the famous "Flatiron" building in New York with its iron architecture. It has a spacious and welcoming lobby featuring a business centre and comfortable lounges to relax in.

The staff in our 4-star hotel in Milan are qualified and multilingual, always ready to meet the needs of the customer, giving top priority to the guest.
Tarifele sunt valabile in momentul postarii ofertei, acestea pot suferi modificari in functie de disponibilitatea locurilor la cazare si la biletele de avion.

Dorim sa va aducem la cunostiinta ca disponibilitatea locurilor se poate modifica de la o zi la alta, de aceea este in avantajul dumneavoastra sa luati o hotarare cat mai curand posibil.

Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile de pe site si informatiile primite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Pentru alte perioade si hoteluri disponibile va rugam contactati agentia!

Această ofertă turistică pentru Milano, Italia este limitată de numărul de locuri disponibile și de perioada în care te poți înscrie. Citește cu atenție toate detaliile acestei oferte - de la perioada excursiei, la servicii incluse și neincluse în preț - pentru a ști ce cuprinde și ce presupune acest sejur. Daca te-ai decis sau dorești informații suplimentare, clic pe butonul „Cerere ofertă” și completează formularul.

Îți urăm un sejur de vis în Milano!