Destinații Last Minute
Cele mai populare oferte last minute:

Turcia

Thailanda

Egipt

Early Booking 2018 City break Litoral Informații utile »  Despre noi »  Regimul vizelor »  Rezervarea și plata »  Termeni și condiții »  Impresii turiști   Blog   Contact

Căutare oferte

Aplică filtrele de mai jos pentru a găsi mai ușor exact ce îți dorești!

-Sortează după:

City break Paris 2018

Alege un memorabil city break la Paris in 2018!
Ai mai jos lista completa de oferte de city break in Paris, ordonata dupa cele mai noi oferte. Daca lista e prea lunga, foloseste coloana din stanga pentru a filtra ofertele pentru Paris in functie de preferintele personale. Daca hotelul cautat de tine nu se regaseste mai jos, nu ezita te rugam sa ne contactezi pentru o oferta personalizata.

Paris este un oras splendid ce nu trebuie sa il ratezi. Achizitia unui city break in Paris trebuie sa fie o prioritate pentru tine, si alegerea acestei destinatii iti garantam ca nu va fi regretata! 

Nu in zadar acest oras este cunoscut si ca 'Orasul Luminilor', intrucat intr-o plimbare de seara vei descoperi cat de bine poate sa arate sub lumina lunii, a felinarelor si a Turnului Eiffel. Fata romantica a acestui oras este cu atat mai evidenta intr-o plimbare pe timp de noapte!

Un city break de cateva zile iti va fi suficient sa vezi obiectivele principale precum: Turnul Eiffel, Notre-Dame, Muzeul Luvru, Sena, Palatul Versailles, Sacré-Cœur si renumitul Champs-Élysées.
Dar in nici un caz, nu vei putea savura Parisul pe deplin intr-o singura vizita scurta. Cu fiecare vizita se pot descoperi lucuri noi si fascinante, intr-un oras cu infinite atractii si posibilitati pentru turisti!

Din experienta personala, iti recomandam sa explorezi temeinic Cartierul Latin, noi considerand ca este un obiectiv la fel de important precum cele mai sus mentionate. Ia-l la pas acest loc si descopera frumusetea acestuia si a nenumaratelor braserii, cafenele, pub-uri, restaurante, taverne. Savureaza aici o masa de neuitat si incearca neaparat cateva din mancarurile traditionale. Va fi o experienta delicioasa!

O alta experienta inedita pentru care ar trebui sa te pregatesti, ar fi un mini picnic langa Turnul Eiffel! Nu uita deci bautura ta preferata si o gustare delicioasa, si admira pentru cateva ore pe indelete acest obiectiv!

Oferta city break PARIS de 1 MAI!! 3 nopti cu zbor incus din CLuj-Napoca!

Oferta turistica: Oferta city break PARIS de 1 MAI!! 3 nopti cu zbor incus din CLuj-Napoca!
The ibis Paris La Villette Cité des Sciences 19ème hotel is situated in northeast Paris, 547 yds from the Ourcq metro (line 5) and Corentin Cariou (line 7). The hotel is opposite the Canal de l'Ourcq, 437 yds from Cité des Sciences, the Zénith and the Philharmonie de Paris. The hotel has 284 rooms, including 6 rooms for guests with reduced mobility, and free WIFI. Other amenities include 2 meeting rooms, an ibis Kitchen Pizza&Pasta restaurant, a bar, 24-hour snack service and parking (upon reservation).

Ibis Paris la Villette


Paris, Franta
Masă: Fără masă,
Transport: Avion (Cluj-Napoca)
Perioada: 29 apr 2018 - 2 mai 2018


Faci economie la vacanță urmărind doar cele mai bune oferte! Garantat!