Destinații Last Minute
Cele mai populare oferte last minute:

Turcia

Thailanda

Egipt

Early Booking 2018 City break Litoral Informații utile »  Despre noi »  Regimul vizelor »  Rezervarea și plata »  Termeni și condiții »  Impresii turiști   Blog   Contact

Căutare oferte

Aplică filtrele de mai jos pentru a găsi mai ușor exact ce îți dorești!

-

Sortează după:

Oferte Sejur Punta Cana 2018

Oferte sejur Punta Cana 2018. Ai mai jos lista completa de oferte de sejur in Punta Cana, ordonata dupa cele mai noi oferte. Daca lista e prea lunga, foloseste coloana din stanga pentru a filtra ofertele pentru Punta Cana in functie de preferintele personale.

Ocazie! Paradis exotic in Rep. Dominicana de la numai 789 euro! Sejur all inclusive, taxe incluse!

Oferta turistica: Ocazie! Paradis exotic in Rep. Dominicana de la numai 789 euro! Sejur all inclusive, taxe incluse!
Roullete este conceptul prin care va oferim cele mai mici tarife pentru programe de vacanta in Republica Dominicana. In momentul rezervarii, clientii vor avea posibilitatea de a opta pentru o anumita categorie de cazare (4*, 5*, 5* superior, 5* de lux), fara insa a putea alege hotelul in care vor fi cazati pe perioada sejurului. Unitatile de cazare selectate vor fi nominalizate ulterior, iar repartizarea turistilor pe hoteluri va fi realizata de catre touroperator. Toate cazarile corespund categoriei alese in momentul efectuarii rezervarii.

Nenominalizat Roullette


Punta Cana, Republica Dominicana
Masă: All inclusive,
Transport: Avion (Madrid)
Perioada: 7 mai 2018 - 29 oct 2018
Early Booking

Oferte Republica Dominicana in sezon! Cazare 7 nopti cu all inclusive, plecare din Madrid zbor direct!

Oferta turistica: Oferte Republica Dominicana in sezon! Cazare 7 nopti cu all inclusive, plecare din Madrid zbor direct!
Hotelul e cufundat intr-o oaza de vegetatie tropicala, resortul Riu Naiboa – Punta Cana, ofera turistilor toate serviciile la care se pot astepta de la un pachet touristic “all inclusive”: restaurant cu specific divers, baruri, piscine, magazine, salon de frumusete si practicarea sporturilor nautice, intr-o clima constant calda si temperature apei de 25-27C tot timpul anului. Peisajul este unul cu totul deosebit: plaja cu nisip alb, fin, apa linistita, cristalina cu nuante de la albastru la turcoaz si nenumarate culori...

Riu Naiboa


Punta Cana, Republica Dominicana
Masă: All inclusive,
Transport: Avion (Madrid)
Perioada: 3 feb 2018 - 30 mar 2018
Early Booking


Faci economie la vacanță urmărind doar cele mai bune oferte! Garantat!