SUNRISE HOLIDAYS RESORT (ADULTS ONLY)

Hurghada Town Egipt
de la
EUR 1414 24 EUR
SUNRISE Holidays Resort -Adults Only este destinat exclusiv adulţilor şi are o plajă privată, cu lagună și insulă. Ca facilitati, hotelul dispune de un centru de scufundări, un club de sănătate și o piscină în aer liber, cu vedere la Marea Roșie. Aeroportul din Hurghada este la 20 de minute cu maşina. Această proprietate oferă o serie de restaurante, baruri și lounge-uri. WiFi este gratuit în zona holului. Superb 9.0 Booking.com

Localizare

SUNRISE Holidays Resort -Adults OnlyHurghada este situat la 500 de metri de centrul orașului şi la 2 km de atracțiile de pe Corniche Road. Parcarea este gratuită. Aeroportul din Hurghada este la 20 de minute cu maşina.


Facilitati Hotel

Plajă privată, cu lagună și insulă. Un centru de scufundări, un club de sănătate și o piscină în aer liber, cu vedere la Marea Roșie.

Mâncăruri egiptene și internaționale sunt servite la restaurantul și lounge-ul Nasaya, la restaurantul El Sol International și la restaurantul Arabian nights. La piscină și la barurile de pe plajă sunt oferite gustări și băuturi. Sunt disponibile prânzuri la pachet şi room service.

Complexul oferă o sală de sport, o saună, servicii de masaj, facilități de volei pe plajă și echipamente de tenis de masă. Programele de divertisment sunt organizate cu regularitate, iar recepția cu program nonstop se poate ocupa de închirierea de maşini şi organizarea de excursii.


Facilitati Camere

Camerele au aer condiționat, TV prin satelit, minibar, baie privată cu o cadă, precum şi balcon sau terasă cu vedere la mare sau la piscină. Unele includ o zonă de lounge cu canapele.

vezi mai multe

Tip camera Masa Perioada Disponibilitate Politica de plata Pret
Tip camera
Zbor + MEGA ROOM CITY VIEW
1 x 2 adulti

Locuri disponibile retur: 9+
Masa
ALL INCLUSIVE
Perioada
31.10.2021 - 07.11.2021
Disponibilitate
disponibil
Pret
1 414.24EUR
7 nopti