Hilton Dubai Al Habtoor City se află in cartierul Sheikh Zayed Road din Dubai, langă Dubai Water Canal și la 2,5 km de Burj Khalifa. Oferă piscină in aer liber și o terasă pe tot parcursul anului. Hotelul are acces direct la teatrul acvatic La Perle by Dragone, primul spectacol permanent din regiune, inspirat de spiritul Dubaiului.

Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat. Unele unități sunt comunicante, altele oferă o zonă de relaxare pentru a vă destinde după o zi aglomerată. In camere există cafetieră. De asemenea, acestea au baie privată cu cadă, bideu și articole de toaletă gratuite.

La proprietate veți găsi o recepție deschisă non-stop, un centru de afaceri, un coafor și un club pentru copii gratuit. De asemenea, hotelul are un centru spa, saună si un bar unde oaspetii pot savura băuturi.

La proprietate există acces gratuit la internet WiFi si parcare privată gratuită.

Hilton Dubai Al Habtoor City este la 2,6 km de Fantana din Dubai și la 2,7 km de Galleria Shopping Mall. Aeroportul Internațional Dubai este situat la 13 km. Hotelul oferă serviciu de transfer gratuit cu autobuzul la diverse plaje și la Dubai Mall.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Avion Bucuresti-Dubai DWC(HiSky D1) Bucuresti - Dubai; Taxe de aeroport; Catering tur: masa calda + apa; Catering retur: snaks + soft drinks; Avion Dubai DWC-Bucuresti (HiSky D1) Dubai - Bucuresti; Package commission; Promo sale, locuri limitate!; Promo Sale, locuri limitate!

vezi mai multe

Tip camera Masa Perioada Disponibilitate Politica de plata Pret
Tip camera
Zbor + Guest Room (Double)
1 x 2 adulti + copil (1 ani)
Exotice
Masa
Breakfast
Perioada
24.12.2021 - 02.01.2022
Disponibilitate
la cerere
Pret
2 980.00EUR
9 nopti
Tip camera
Zbor + Guest Room (Double)
1 x 2 adulti + copil (1 ani)
Exotice
Masa
Half Board
Perioada
24.12.2021 - 02.01.2022
Disponibilitate
la cerere
Pret
3 369.00EUR
9 nopti