Charter Zakynthos - Anamar Zante, cu plecare din Cluj Napoca

Amplasare

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află în centrul localității Argassi, în apropiere de plajă.

Dotări

Sunt disponibile 47 de camere. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Hotelul cu aer condiționat dispune de o cameră de bagaje, de un seif, de un spațiu cu televizor, de un serviciu de transfer, de room-service, de un medic de la hotel și de o zonă pentru fumători. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. În chicinetă se află un frigider și un minifrigider. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile.

Sport/divertisment

Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. La locul de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant (cu scaune înalte pentru copii), o sală pentru micul dejun și un bar. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus.

Carduri de credit

În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Tip camera Masa Perioada Disponibilitate Politica de plata Pret
Tip camera
Zbor + Standard GV (Double)
1 x 2 adulti
Early Booking 2022
Grecia
Masa
Breakfast
Perioada
08.08.2022 - 15.08.2022
Disponibilitate
la cerere
Pret
1 778.00EUR
7 nopti
Tip camera
Zbor + Standard GV (Double)
1 x 2 adulti
Early Booking 2022
Grecia
Masa
Half Board
Perioada
08.08.2022 - 15.08.2022
Disponibilitate
la cerere
Pret
2 107.00EUR
7 nopti