Grecotel Marine Palace & Aqua Park

Rethymnon, Grecia
de la
EUR 3369 24 EUR
Charter Creta Heraklion - Grecotel Marine Palace & Aqua Park, cu plecare din Cluj Napoca

Grecotel Marine Palace & Aqua Park este un hotel premiat ecologic, cu 6 piscine si un parc acvatic cu tobogan si fantană. Grecotel Marine Palace & Aqua Park este un complex construit in stilul unui sat tipic cretan, situat intr-un golf pitoresc, langă satul Panormo din Creta, la cațiva kilometri de Rethymno.

Oferind vedere la piscină, la mare sau la grădină, camerele, studiourile și bungalourile de la Grecotel Marine Palace & Aqua Park sunt decorate cu gust, fiind inconjurate de grădini inmiresmate. Fiecare unitate de cazare oferă aer condiționat, TV și frigider, iar unele includ și o chicinetă. Băile au uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Hotelul pune la dispoziție o oferă excelentă all-inclusive, cu preparate grecești, mediteraneene si asiatice. Agreco, distins cu titlul de cel mai bun restaurant organic din lume, este restaurantul cretan al hotelului cu produse organice.

La proprietate sunt disponibile diverse facilități sportive și de sporturi acvatice, precum și un centru spa cu piscină interioară, saună, baie de aburi și o sală de fitness cu echipamente cardio. De asemenea, proprietatea oferă mai multe boutique-uri și magazine, recepție cu program nonstop și servicii medicale disponibile nonstop.

Satul Bali de pe litoral este situat la 14 km de Grecotel Marine Palace & Aqua Park, iar portul și orașul Rethymno se află la 22 km. Aeroportul Internațional Heraklion este la 62 km. Proprietatea pune la dispoziție parcare gratuită.

vezi mai multe

Tip camera Masa Perioada Disponibilitate Politica de plata Pret
Tip camera
Zbor + Bungalow Sea View
1 x 2 adulti
Masa
All Inclusive
Perioada
29.08.2022 - 05.09.2022
Disponibilitate
disponibil
Pret
3 369.24EUR
7 nopti