GRECOTEL DAPHNILA BAY DASSIA

Corfu, Grecia
P.O. Box 11 in Tzavros GR 49100, Dassia, Corfu Island, Greece
Hotel Website: https://www.daphnilabay.com/accommodation/index.html
Grecotel Daphnila Bay este amplasat pe versantul unui deal înverzit cu vedere la Golful Dassia din Corfu.

Localizare

Grecotel Daphnila Bay este amplasat pe versantul unui deal înverzit cu vedere la Golful Dassia, iar centrul localității Dassia se află la 2,5 km de hotel, orașul pitoresc Corfu este la 13 km. Aeroportul Internațional Ioannis Kapodistrias din Corfu este situat la 14 km.


Facilitati hotel

Printre facilitățile oferite de hotel se numără o recepție disponibilă nonstop și o varietate de servicii de concierge, centrul de spa care oferă o varietate de tratamente de întinerire și include piscină interioară, cadă cu hidromasaj, saună și băi de aburi.

Oaspeții care doresc să se mențină în formă pot utiliza și facilitățile de fitness, 2 piscine cu apă dulce și o piscină pentru copii, situate în mijlocul unor grădini înflorite.

Proprietatea pune la dispoziție o varietate de activități și facilități, precum cluburi pentru copii și adolescenți și facilități de spa și gimnastică.


Facilitati camere

Toate camerele bine dotate au TV prin satelit și balcon sau terasă. Acestea au vedere la grădini și la Marea Ionică, iar bungalourile sunt ascunse printre măslini. Băile private includ duș sau cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.• Sejururi externe, plecari 2022: 30% avans la inscriere; Restul de 70% se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din din Tulcea catre GRECOTEL DAPHNILA BAY DASSIA, Corfu, Grecia