Pyramisa Sahl Hasheesh Beach Resort

Sahl Hasheesh Bey Egipt
de la
EUR 1750 00 EUR
LOCALIZARE: 

Situat chiar pe malul impecabil al Marii Rosii, Sahl Hasheesh Pyramisa beneficiaza de acces privat direct la plaja cu nisip. Complexul se afla la 24 km de Aeroportul International din Hurghada. La cerere se poate organiza un serviciu de transfer.

FACILITATI HOTEL: 

Hotelul are baie turceasca, baie de aburi, cada cu hidromasaj, sauna si o sala de sport complet dotata cu echipamente de fitness ultramoderne. Restaurantul principal al complexului serveste preparate culinare internationale, iar oaspetii au la dispozitie si 3 restaurante a la carte. De asemenea, exista 5 baruri.

TIPURI DE CAMERE: 

Camera dubla Premium cu vedere la gradina; Camera Select cu vedere la uscat; Camera dubla Premium cu vedere laterala la mare; Camera Select cu vedere laterala la mare; Camera tripla standard cu vedere laterala la mare; Camera tripla Premium cu vedere la gradina/piscina; Camera tripla Premium cu vedere laterala la mare; Camera single standard cu vedere laterala la mare; Camera single Premium cu vedere la gradina/piscina; Camera single Premium cu vedere laterala la mare.

FACILITATI CAMERE:

Toate camerele spatioase au balcon cu vedere la gradina, la piscina sau la mare. Acestea includ o zona de relaxare, TV cu ecran plat, cutie de valori si facilitati de cafea si ceai. Toate baile au dus sau cada, articole de toaleta si uscator de par. 

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Tip camera Masa Perioada Disponibilitate Politica de plata Pret
Tip camera
Zbor + Premium pool or Sea Side View
1 x 2 adulti + copil (4 ani)
Promo Sale, locuri limitate
Masa
ALL INCLUSIVE
Perioada
22.04.2023 - 29.04.2023
Disponibilitate
disponibil
Pret
1 750.00EUR
7 nopti