Exotica Hotel and Spa by Zante Plaza (Kalamaki)

Zakynthos Greece
de la
EUR 2051 00 EUR
Descriere HOTEL EXOTICA: 
Hotelul de tip resort face parte din lantul Surreal Hotels - Zante Plaza Hotels, este complet renovat in iarna 2016-2017, fiind alegerea ideala pentru cupluri si familii.

Tip masa:
All Inclusive

Localizare HOTEL EXOTICA: 
Hotelul este situat la 350 de metri de plaja din Kalamaki, la 200 de metri de centrul statiunii, la 4 km de Zante si la 3 km de aeroport. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Dionysios Solomos din Zakynthos, situat la 2 km de proprietate.

Dotari camere: 
Hotel Exotica dispune de 80 de camere dotate cu TV, aer conditionat, frigider, wi-fi, safe (contra cost).Curatenia in camere se face de 6 ori/saptamana, iar lenjeria si prosoapele se schimba de 3 ori/saptamana.

Facilitati  HOTEL EXOTICA: 
La acest hotel se poate juca tenis de masa, biliard si darts, iar zona este cunoscuta printre amatorii de echitatie. Hotelul ofera si un serviciu de inchiriere autoturisme.

Clasificare:  4*

Web:  surrealhotels.com


Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Transport Avion OTOPENI - ZAKYNTHOS 2024(JOI) Bucuresti - Zakynthos; Taxele de aeroport; Transport Avion ZAKYNTHOS - OTOPENI 2024(JOI) Zakynthos - Bucuresti; Reducere pachet

vezi mai multe

Tip camera Masa Perioada Disponibilitate Politica de plata Pret
Tip camera
Zbor + Twin room
1 x 2 adulti
Promo!!!Locuri limitate
Masa
All Inclusive
Perioada
11.07.2024 - 18.07.2024
Disponibilitate
disponibil
Pret
2 051.00EUR
7 nopti