Sejur Santorini - El Greco Resort & Spa, cu plecare din Bucuresti

Amplasare

Acest hotel la plajă din categoria de 4 stele se află la o scurtă plimbare față de centrul Firei, cel mai apropiat aeroport este Thira (JTR) (la cca 7 km).

Dotări

Sunt disponibile 89 de camere. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. In seiful hotelului se pot păstra lucrurile de valoare ale clienților. In zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Printre celelalte facilități ale resortului se numără un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea complexului. Printre alte servicii se găsesc asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de inchiriere de biciclete.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de incălzire creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. In plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (gratuit). In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere pentru fumători.

Sport/divertisment

Clienții se pot odihni in mod activ in zona cu piscine cu 5 piscine in aer liber. Piscina acoperită oferă băi plăcute indiferent de vreme. In plus, există o zonă cu apă de mică adancime pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă in cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa insorită. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, o sală de fitness, un spa, o saună, un salon de infrumusețare, terapii prin masaj și hidroterapie. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață. La amiază și seara se poate alege intre un meniu à la carte sau un meniu fix. De asemenea, resortul pune la dispoziție gustări.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre El Greco Resort & Spa, Santorini, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate