GENERAL INFORMATION


Descriere

Hotelul  este situat intr-un mic golf, o frumusete naturala care va ofera o panorama minunata cu o priveliste unica asupra naturii inconjuratoare. Incekum, plajele sale cu nisip auriu de pe marea albastra, este, de asemenea, cunoscut ca unul dintre cele mai exclusiviste locuri de pe coasta de sud si ca parte a unuia dintre cele mai nobile locuri din Antalya.


Localizare

In centrul orasului si centrul turistic din Avsallar se poate ajunge pe jos in aproximativ 20 de minute, iar Aeroportul Antalya este la aproximativ 98 km.


Facilitati hotel

Hotelul detine 552 de camere,  cu vedere la gradina si la mare, ce sunt dotate cu aer conditionat , minibar, telefon, tv cu ecran plat, baie privata dotata cu dus si wifi gratuit in tot complexul.Restaurant pricipal ofera meniuri cu specific local si meniu dedicat pentru fructe de mare.De asemenea , pentru zona de relaxare ,hotelul detine un centru de fitness, wellness, 4 piscine in aer liber.


Website

https://www.lonicera.com.tr/world/en/aboutus-en.htmlTarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata(exceptie hotel TUI): -Avans de 30% la rezervare - 70% pana la 21 de zile inainte de check-in Conditii de plata pentru hoteluri TUI - ON REQUEST: Avans de 30% la rezervare si diferenta cu 35 de zile inainte de check-in.

vezi mai multe

Tip camera Masa Perioada Disponibilitate Politica de plata Pret
Tip camera
Zbor + World room
1 x 2 adulti + copil (11 ani)

Locuri disponibile retur: 9+
Masa
Ultra All Inclusive
Perioada
21.07.2022 - 28.07.2022
Disponibilitate
disponibil
Pret
1 842.00EUR
7 nopti